Contact

Wij antwoorden altijd!

Offerte ontvangen of informatie aanvragen? Graag per mail!

Wij zijn vaak onderweg, aan het werk of werftoezicht aan het houden. Om er zeker van te zijn dat we alle informatie goed noteren en u zeker niet vergeten te antwoorden, ontvangen we daarom graag uw contactgegevens en prijsaanvragen via e-mail.

Heeft u een project in gedachten en wenst u daar een richtprijs of offerte voor te ontvangen? U hoeft ons enkel een berichtje te sturen en we kijken met plezier na wat de Antwerpse schilderscentrale voor uw project kan betekenen. Ook uw vragen, tips en suggesties zijn uiteraard welkom in onze mailbox!

Een antwoord terug mag u sowieso van ons verwachten. We vinden het maar beleefd om u op zijn minst iets te laten weten. Maar het moet gezegd dat met gemiddeld zo’n 150 projecten per jaar soms erg moeten puzzelen om extra projectjes in te plannen. Toch, ook wanneer we uw project niet zouden kunnen aannemen, laten we toch sowieso iets weten. Dat is beloofd!

Contacteer ons

Voor dringende vragen kan u ons wél telefonisch bereiken!

Heeft u een dringende vraag, dan blijven wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar via 0488 71 22 42. Aarzel niet, dringend is dringend, dus bel ons gerust ook buiten de kantooruren als dat nodig is!

Onze bedrijfsgegevens

Antwerpse schilderscentrale
Brian Meeuwissen M 0488 71 22 42
info@antwerpseschilderscentrale.be
Adres:Oud Gooreiend 32
2930 Wuustwezel
Ondernemingsnummer:BE 0849 060 202
Geregistreerd aannemer
  • Vlaamse confederatie Bouw
  • De Veiligheid gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) is een certificeerbare controlelijst voor aannemers waarmee zij aan kunnen tonen dat zij veiligheid gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer. Tevens bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen.