Algemene renovatie & overige

Algemene renovatie en afwerking

Schilder én algemene aannemer renovatie in 1!

Industriële schilderwerken voor grote en hele grote bouwprojecten zijn en blijven onze absolute specialiteit. Maar dat wil niet zeggen dat u ook niet op de Antwerpse schilderscentrale kan rekenen als aannemer renovatie voor andere werken in uw bouwproject! Naast schilderwerken, gevelrenovatie en dakontmossingen kan u namelijk ook bij ons terecht voor algemene renovatie en interieurafwerking.

Voor de Antwerpse schilderscentrale werken momenteel zo’n 30-tal bouwprofessionals en ook heel wat elektriciens, bezetters, Gyproc plaatsers en dergelijke in onderaanneming. Elk van deze vakmannen heeft een specifieke expertise en zo kunnen we ook heel wat andere renovatiewerken met een gerust hart uitvoeren.

Ook deze werken kan u met een gerust hart aan ons uitbesteden

Interieur afwerking

Moet er nog even een Gyproc wand worden geplaatst? Die wou u meteen laten meeschilderen met de overige oppervlaktes, toch? Misschien moet er eerst nog een bezetter aan de slag om uw muren volledig glad en egaal te krijgen. En de elektriciteit en verlichting moet ook netjes worden weggewerkt uiteraard. Het zijn allemaal werken die elkaar kort opvolgen bij de interieurafwerking of soms zelfs gelijktijdig moeten worden uitgevoerd. De planningen van al deze vakmannen naadloos op elkaar afstemmen en onnodig tijdverlies vermijden, dat is een huzarenwerk.
Gelukkig kan u voor al deze interieurwerken ook op ons vakmanschap rekenen! Dat is erg handig, want zo heeft u slechts 1 contactpersoon om uw volledige afwerking te verzorgen en op te volgen tot en met de schilderwerken!

Lees meer over onze interieurwerken…

PU en Epoxy vloeren leggen

Het is misschien wat kort door de bocht om het leggen van een PU of Epoxy gietvloer te vergelijken met schilderwerken, maar de plaatsingstechnieken vertonen alleszins heel wat gelijkenissen. Een gietvloer wordt immers samengesteld uit verschillende vloeibare lagen die vlak uitgestreken moeten worden alvorens ze een voor een drogen en uitharden en daar komen onze schildertechnieken altijd goed van pas. Net daarom kan u ook op de Antwerpse schilderscentrale rekenen om vakkundig zo’n kunstharsvloer of coatingvloer te leggen.

We hebben intussen ook ontdekt dat deze epoxyvloeren bijzonder geschikt én gegeerd zijn voor gebruik in hippische centra. Met deze vloeren kunnen namelijk ook grote oppervlaktes snel en budgetvriendelijk geplaatst worden, ze zijn erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam en ze verdragen ook heel wat belasting zonder te scheuren of te barsten. Kijkt u bijvoorbeeld maar eens even naar het resultaat van 1200 m2 gietvloer bij Azelhof Horse Events.

Werf klaar? Wie doet de opkuis?

Niets zo vervelend als een bouwproject dat is afgerond en waar u uw aandacht bij de eerste bezichtiging afdwaalt naar cementsluiers, restjes afplaktape en stickers op de nieuwe ramen, toch? Uw vaste kuisfirma zal er misschien niet voor staan te springen om zo’n grote werfopkuis aan te nemen, maar ook daarvoor kan uw weer op uw vaste aannemer renovatie, de Antwerpse schilderscentrale, rekenen. Wij laten een team van gewillige vakmannen los om uw werf in geen tijd proper en netjes af te leveren!

Heeft u een totaal bouwproject, een complexe verbouwing in gedachten of zoekt u gewoon een betrouwbare aannemer renovatie voor de afwerking? Laat ons gerust even weten wat u nodig heeft en we laten meteen weten wat we voor u kunnen betekenen!

Onze realisaties

Villa

Meer lezen
1798627_734135679973083_6442700283844356973_n (1)

Stal Nieuwenhof

Een complete renovatie van dit hippisch centrum: nieuwe parket tegelvloer,...
Meer lezen