Gevelrenovatie

Een doordachte gevelrenovatie verfraait én beschermt uw buitenmuren.

Maar al te vaak denkt men dat een gevelrenovatie gelijkt staat met het de gevel laten reinigen. Een grondige reiniging hoort er zeker bij, maar om u van optimaal resultaat op lange termijn te verzekeren, pakken wij uw gevelrenovatie toch liever net iets grondiger aan.

Wat er allemaal bij onze gevelrenovatie komt kijken

Uw gevel en buitenmuren krijgen het zwaar te verduren invloed van het weer en door de hoge roet- en CO2-uitstoot. Voor we de gevel kunnen behandelen, dienen we eerst deze vervuiling te verwijderen. Dat doen we door de gevel te zandstralen. Afhankelijk van de eigenschappen van uw gevelsteen of gevelbekleding kiezen we een straalproduct uit dat voldoende grof is om de onzuiverheden te vermijden, maar ook fijn genoeg om de ondergrond niet te beschadigen.

Na het stralen, brengen we een hydrofobe en beschermende laag aan. De gevel hydrofoberen zorgt voor een water- en vuilafstotende laag die ervoor zal zorgen dat uw buitenmuren langer mooi, vochtvrij en beschermd blijven.

Pas daarna kunnen we aan de afwerking denken. U kan de gevel of buitenmuren bijvoorbeeld laten schilderen, laten kaleien of laten hervoegen als u de natuurlijke look van uw gevelsteen wil behouden.

Last van opstijgend vocht?

Merken we vochtplekken op in de gevel, dan pakken we de oorzaak van het probleem best aan voor we aan de gevelrenovatie en/of schilderwerken beginnen. Zo vermijden we dat de vochtplekken na enige tijd opnieuw opduiken en dat uw gevelrenovatie een maat voor niets zou zijn geweest. Onze stielmannen gaan dus proactief te werk met vochtbestrijding om het probleem nu en ook later te verhelpen.

Past uw buitenschrijnwerk nu nog bij de verfraaide gevel?

Het is een kleine moeite om even de ramen en deuren te demonteren voor we aan uw gevelrenovatie beginnen. Is het trouwens niet meteen ook het ideale tijdstip om ook die ramen en deuren eens te laten zandstralen, herschilderen of poedercoaten? Gelukkig kan u ook daarvoor bij ons terecht.

Van zodra de gevelrenovatie afgerond is, plaatsen onze medewerkers het buitenschrijnwerk terug op hun oorspronkelijke plek en zo heeft u een complete afgewerkte look voor uw woning, kantoorgebouw of complex. Uw gevel en buitenmuren zien er dus niet alleen nu gloednieuw uit, ze zullen er na onze gevelbehandeling nog lange tijd zo blijven stralen!

Is uw gevel wel aan een opknapbeurt toe? Contacteer ons om een vrijblijvende en verrassend budgetvriendelijke prijsofferte te ontvangen!