Nieuwbouw schilderwerken

Zoekt u een schilder voor uw nieuwbouwwoning?

Net een nieuw huis geplaatst? Dan helpen wij die graag mooi af te werken, met hoogkwalitatieve schilderwerken tegen de laagste prijzen.

Een warme, gezellige thuis…

…daar hoort een mooi kleurtje bij. Als je een nieuw huis koopt, dan verwacht je ook dat alles tiptop in orde is. En bij een perfect afgewerkt huis horen natuurlijk ook prachtig geschilderde muren. En daar willen wij voor zorgen. Met veel plezier en goesting.

Niet enkel de beste…

De Antwerpse Schildercentrale staat wijd bekend voor zijn kwalitatieve schilderwerken. Met tal van grote projecten hebben we reeds het vertrouwen gewonnen van menig projectontwikkelaar en tal van grote bedrijven. En nu willen we ook uw vertrouwen winnen. Wij komen bij u schilderen en toveren uw nieuwbouwwoning om van een huis naar een echte ‘thuis’.

…maar ook de goedkoopste schilderwerken.

Wij vinden dat vakmanschap geen stukken van mensen hoeft te kosten. Iedereen heeft recht op een mooie, gezellige woning, zonder dat daarvoor de bankrekening moet geplunderd worden. Daarom zorgen wij steeds voor scherpe offertes waarbij we altijd de laagst mogelijke prijs garanderen. U vindt echt nergens anders een betere deal dan bij ons.

null

Prijs, prijs, prijs!

We hameren er graag nog eens op: onze prijzen zijn steeds de laagste! Doordat wij op grote schaal werken, kunnen we u erg veel geld besparen.
null

Echte vakmannen

Wij leveren u altijd topkwaliteit – onze schilders zijn stuk voor stuk vakmensen, en wij verzekeren u dat u bijzonder tevreden zal zijn met het resultaat.
null

All-in-one service

Heeft u nood aan behangwerken? Moeten er gordijnen worden opgehangen? Dat kan allemaal! En we helpen u ook heel graag met schrijnwerk.

Wil u graag meer info? Klik op onderstaande knop om ons te contacteren! Of bel ons op het nummer 0488 71 22 42