Over ons

Waarom deze schilder uit Antwerpen anders is dan alle andere

En waarom onze klanten voor ons blijven kiezen

  • Wij winden er geen doekjes om, niet op deze website en ook niet op de werf. Wij kiezen heel bewust voor een kristalheldere communicatie in duidelijke mensentaal!
  • Niets zo vervelend als vakmannen die niet antwoorden op een offerteaanvraag of na het eerste plaatsbezoek van de aardbol verdwijnen. Van ons krijgt u altijd een antwoord! Wil u graag een richtprijs ontvangen voor een project bij u thuis? Stuurt u ons gerust een omschrijving, eventueel foto’s, afmetingen en vierkante meters door, want daarmee bezorgen we u onmiddellijk een prijsindicatie.
  • Wij zijn wél bereikbaar! Elke dag, ook buiten de gebruikelijke kantooruren en in verstaanbaar Nederlands. Al kan u ons ook op de werf zelf tegenkomen, want meestergast en zaakvoerder Brian Meeuwissen volgt elk groot bouwproject persoonlijk op!
  • Alleen het weer en niets anders kan er ons van weerhouden om de vooropgestelde deadlines te halen.
  • En wij durven het eerlijk zeggen zoals het is: onze prijzen zijn bijzonder competitief!

Wie is Brian Meeuwissen?

22 jaar jong was Brian maar toen hij besefte dat hij behalve schilder in Antwerpen ook een rasechte ondernemer was. Slechts vier jaar later runde hij al een succesvol bouwbedrijf in Rumst met 26 zelfstandige arbeidskrachten. Enkele maanden nadien al was ook de overname van de firma Engels & Zonen uit Dendermonde een feit.

Op dat tijdstip had Brians schildersbedrijf ook al de binnenafwerking van het Justitiepaleis in Antwerpen gerealiseerd. Deze opdracht ter waarde van 1,5 miljoen euro was zeker een mooie referentie, maar het zou zeker niet de laatste of de grootste opdracht blijven die hij nog zou verwezenlijken! De lijst met klinkende referenties is intussen al behoorlijk aangedikt en het bedrijf blijft verder groeien.

En Brian? Die vindt u nog steeds in werktenu op de werf!