Partners

Waarom wij kiezen voor Sikkens verf

Elke vakman heeft zo zijn voorkeur voor bepaalde producten en materialen, en bij de Antwerpse schilderscentrale hebben we een heel duidelijke voorkeur voor Sikkens® verf. Daar hebben we zo onze redenen voor …

Geen fijn schilderwerk zonder kwalitatieve verven

Productkwaliteit is zonder twijfel het voornaamste criterium als wij een partner uitkiezen. Bij Sikkens hoeven we ons daar alleszins geen zorgen in te maken. Deze fabrikant heeft inmiddels ruim 200 jaar technische kennis verzameld en levert enkel verven van topkwaliteit af.

Stilstaan is achteruitgaan

Innovatie vinden we ook erg belangrijk. Om u als klant de beste en meest duurzame oplossingen te kunnen bieden, is het erg belangrijk dat de producten waar we mee werken voortdurend uitgedaagd en verbeterd worden op technisch vlak.

Van erg technische verven, zoals bijvoorbeeld de brandvertragende en antibacteriële coatings, verwachten wij niet minder dan uitmuntende testresultaten. Enkel zo bent u, en zijn ook wij, zeker dat uw schilderwerken steeds aan de geldende voorschriften en wettelijke normeringen beantwoorden en uw veiligheid ook daadwerkelijk verhogen.

Met Sikkens verf hoeft u zich daar echter geen zorgen in te maken. Technologische innovatie staat bovenaan het prioriteitenlijstje in dit bedrijf en ze volgen ook de markt op de voet.

We spreken dezelfde taal

Sikkens is een van oorsprong Nederlands bedrijf dus spreken we effectief dezelfde taal, maar dat bedoelden we hier natuurlijk niet. Net zoals wij het bij de Antwerpse schilderscentrale erg belangrijk vinden om duidelijke taal te spreken en vrijuit te kunnen praten met u als klant, luistert ook Sikkens maar al te graag naar de adviezen van de vakmannen die Sikkens verf dagelijks gebruiken. Ze nemen onze tips en suggesties ter harte en zetten hun R&D team aan het werk om die zoveel mogelijk te verwerken in de productie van nieuwe, hoogtechnologische verven.

Wij kopen enkel Sikkens verf. U ook?

Wanneer u de Antwerpse schilderscentrale contacteert om uw schilderwerken uit te voeren, zullen wij steeds een prijsvoorstel bezorgen waarin de aankoop van Sikkens verf is inbegrepen. Wij hebben immers een bijzondere band met deze leverancier en dat biedt u als voordeel dat u mee van onze kortingen kan genieten en uw verf dus aan zeer interessante prijzen kan aankopen.

Wil u eerst nog wat verf- en kleuradvies om de juiste kleurtjes uit te kiezen? Ook dat is geen probleem! U kan namelijk na afspraak steeds terecht in de Sikkens showrooms van een van de Thiry Paints® filialen. Daar wordt u door een professioneel verfadviseur opgevangen en begeleid bij uw keuze. Van bestellingen en leveringen hoeft u zich uiteraard verder niets aan te trekken. Wij zorgen ervoor dat de juiste verf bij u ter plaatse én tegen de juiste muur beland.

Wil u meer weten over Sikkens verf of meteen prijs ontvangen voor uw schilderwerken met deze hoogwaardige verven? Laat het ons weten!